top of page
kauneusunelma musta.png

H O I T O L A   E T I K E T T I

 

Meille on tärkeää, että jokainen asiakas saa nauttia hoitolan kiireettömästä ja levollisesta
ilmapiiristä sekä kokea kokonaisvaltaisesti rentouttavan hoitoelämyksen, joten
huomioithan ystävällisesti seuraavat asiat saapuessasi:

HILJAISUUS

Saapuessasi hoitoon pyydän sinua ystävällisesti huomioimaan, että saapuisit mahdollisimman täsmällisesti korkeintaan 10 minuuttia ennen hoidon alkua. Kauneus Unelmassa koko tila on varattu vain yhdelle asiakkaalle kerrallaan, jotta jokainen saa nauttia rauhassa hänelle kuuluvan palvelun ja minun huomiosta kokonaisvaltaisesti. Asiakas on arvokas, joten hoidon aikana pidäthän puhelimen mahdollisuuksien mukaan äänettömällä, saadaksesi aistia kiireettömyyden sekä kerätä tasapainoa kehollesi ja mielellesi.

 
KORUT

Korut on hyvä riisua hoidon ajaksi. Näin hoitotapahtumastasi tulee entistä miellyttävämpi.

KOMMUNIKAATIO

Toivomme sinun kertovan, jos jokin tuntuu epämukavalta tai haluat, että jotain osa-aluetta huomioidaan enemmän. Hieronnan voimakkuus voidaan sovittaa tarpeitasi vastaavaksi. Hoidon alussa hoitaja tiedustelee hoitoon liittyviä asioita, mutta sallii sinun muuten nauttia ja rentoutua hoidon aikana niin halutessasi. Voit milloin tahansa avata keskustelun itse tai esittää hoitajalle toiveitasi hoidon kulkuun liittyen. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

MAKSUTAVAT 

Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankkikortit, käteinen tai voimassaoleva lahjakortti.

Maksuvälineenä ei käy liikunta-etukortit tai palvelusetelit.

Toivotamme Sinulle rauhaisaa ja stressitöntä hoitohetkeä.

              V A R A A M I N E N

Voit varmistaa, että saat kaikki tarvitsemasi hoidot Sinulle parhaiten sopivana aikana, varaamalla kaikki hoidot (myös lisäpalvelut) hyvissä ajoin ennen saapumista joko nettiajanvarauksella tai sähköpostilla. Teen toki parhaani ja yritän huomioida myös viime hetken toiveet. Voit myös varata nettiajanvarauksesta tuotteiden tai lahjakortin ostohetken, jolloin voit rauhassa tutustua valikoimaan.

 

VARAUKSEN PERUUTUS

Peruthan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen aikaasi. Alle 24t peruutetuista ajoista veloitetaan 50% tilatun hoidon hinnasta (myös lahjakorttihoitoihin varatuista ajoista). Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä ennen hoitoaikaa, tällöin veloitamme 100% palvelun hinnasta sekä lahjakortti katsotaan käytetyksi. Sairastapaukset ovat poikkeus. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi varatulta hoitoajalta, joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.

 

LAHJAKORTIN OSTAMINEN

JA KÄYTTÄMINEN

Voit ostaa lahjakortin joko verkkokaupasta (ennakkomaksu, lahjakortti liitteenä sähköpostissa) tai käymällä hoitolassa. Hoitola on avoinna vain ajanvarauksella, joten otathan ystävällisesti yhteyttä ennen kuin tulet hakemaan lahjakorttia, niin sovitaan nouto ajankohta. Voit myös varata ostohetken nettiajanvarauksesta.

Lahjakortin voit käyttää hoitoihin tai tuotteisiin. Lahjakortti on käytettävä sen voimassaoloaikana. Emme sitoudu ottamaan vanhentuneita lahjakortteja vastaan. Varaathan hoitoajan hyvissä ajoin ennen voimassaoloajan päättymistä tai ota yhteyttä ennen umpeutumisaikaa, jos ette ehdi käyttämään määräaikana.

 

             PYSÄKÖINTI

Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy Valtakadun varresta K-marketin edestä (kiekolla 30min) tai vesitornin lähellä 10h kiekkopaikkoja. Lähellä on myös Pormestarin parkkihalli.

bottom of page