VARAUKSEN PERUUTUS

Peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50 % tilatun hoidon hinnasta (myös lahjakorttihoitoihin varatuista ajoista). Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä viimeistään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi varatulta hoitoajalta, joudumme mahdollisesti lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi, mikäli seuraava asiakasvaraus on heti hoitoaikasi jälkeen.

 

LAHJAKORTIN OSTAMINEN

JA KÄYTTÄMINEN

Voit ostaa lahjakortin joko käymällä hoitolassa tai verkkokaupasta (ennakkomaksu, lahjakorttikuva liitteenä/postissa). Hoitola on avoinna vain ajanvarauksella, joten otathan ystävällisesti yhteyttä kun tulet hakemaan lahjakorttia, niin tiedämme olla paikalla.

Lahjakortin voit käyttää hoitoihin tai tuotteisiin. Lahjakortti on käytettävä sen voimassaoloaikana. Emme sitoudu ottamaan vanhentuneita lahjakortteja vastaan. Pyydämme lahjakorttia käyttäviä asiakkaita varaamaan hoitoajan hyvissä ajoin ennen voimassaoloajan päättymistä tai ottamaan yhteyttä ennen umpeutumisaikaa, jos ette ehdi käyttämään määräaikana.

PYSÄKÖINTI

Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy Mutkakadun varresta liikkeen edestä (kiekolla kaksi tuntia) ja katolta (kiekolla yksi tunti). Lähellä noin 100 metrin päässä on myös kauppakeskus Gallerian parkkihalli.

 KauneusUnelma | Valtakatu 60, 53100 Lappeenranta, p. 044 0770 170 | kauneusunelma@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon