KASVOHOIDOT

Kasvohoito toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kasvohoidon alussa tehdään ihoanalyysi, jonka pohjalta valitaan käytettävät tuotteet ihollesi ja tehdään hoitosuunnitelma. Hoidoissa käytetään luonnonkosmetiikkaa, mm. intialaista luonnonkosmetiikkaa Khadia ja kreikkalaista Evergetikon sarjaa. Ihostasi tulee uudistunut: kirkas, puhdas ja pehmeä. Tunnelmallisessa hoitohuoneessa soi hiljaa taustalla rauhallinen musiikki. Lämmitetyllä hoitopedillä  nautit omasta hetkestäsi ja mielesi rauhoittuu. Anna kiireen haihtua ja keskity omaan hyvään oloosi.

 

ULTRAÄÄNIKASVOHOIDOT

Ultraäänikasvohoito on hellävarainen mutta tehokas hoito, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja syväpuhdistaa huokoset. Auttaa vaikuttavia aineita imeytymään ihoon sekä kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Ultraäänen värähtely ja lämpövaikutus kiihdyttää aineenvaihduntaa ja nopeuttaa solujen uudistumista. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei suositella raskaana oleville.

 

 

HÄÄ- JA JUHLAMEIKKAUKSET

Kauniit, kestävät meikkaukset arkeen ja juhlaan tehdään ihoa hoitavalla Youngblood mineraalimeikeillä. Youngbloodilla on Allergia -ja astmayhdistyksen tunnus. Ammattitaitoiset häämeikkaukset vuosien kokemuksella. Meikki tehdään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan, jotta se sopisi täydellisesti kantajalleen.

 

Tule juhlapäivänäsi meikattavaksi – nautit juhlista kauniina tietäen, että meikki kestää ja näyttää hyvältä valokuvissakin. KauneusUnelma tekee yhteistyötä Salon Leena Kolarin kanssa. Tulen tekemään meikkisi kampaamolle, jos aikataulusi on tiukka. Kotikäynnit myös mahdollisia, riippuen välimatkasta hintaan lisätään matkustuskulut ja kotikäyntilisä. Kysy lisää!

 

MEIKKIOPASTUKSET JA -KURSSIT

Kaipaatko uutta ilmettä tai vinkkejä meikkaukseen? Varaa aika meikkiopastukseen, jossa voit yhdessä ammattilaisen kanssa paneutua sinulle haastaviin meikkauksen osa-alueisiin. Opit korostamaan parhaita puoliasi sinulle sopivilla meikkisävyillä. Meikkiopastuksia järjestetään myös pienryhmille ja ne ovatkin suosittua ohjelmaa esimerkiksi polttareihin, yritysten TYKY-päiviin tai ystävysten illanviettoihin.

 

 

SOKEROINTI

Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

  • Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.

  • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.

  • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

  • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.

  • Sokerointi on hygieenistä.

  • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

  • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.

  • Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

 

EVERGETIKON LUONNONKOSMETIIKKA

Evergetikon on Ioannis Skrafnakiksen rakkaudella luoma kauneuden- ja ihonhoitosarja, jonka raaka-aineet kasvavat Kreetalla ja joista ne jalostetetaan käsin tuotteiksi Skalanin kylässä, Knossoksen raunioiden katveessa. Jokainen tuote on huolella suunniteltu ja toteutettu. Tuotteissa yhdistyvät luonto, eteeriset öljyt, mehiläisvaha ja kasviöljyt. Tuoksut tulevat suoraan kasveista. Suurin osa tuotteista on vegaanisia (ilman mehiläisvahaa). Tervetuloa tutustumaan ihaniin tuotteisiin. 

 

 

KHADIN 

LUONNONKOSMETIIKKA

Khadi-tuotteet perustuvat Ayurvedan oppeihin hoitaen kehoa, mieltä ja sielua, tarkoituksena pitää keho kauniina yrteillä ja öljyillä. Khadi-tuotteet eivät sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia tai säilöntäaineita. Sarjasta löytyy tuotteita kasvojen ja vartalon ihonhoitoon. Päivittäinen hoitorituaali Khadi-tuotteilla auttaa hoitamaan, puhdistamaan ja uudistamaan kehoa ulkoisesti.  Ayurvedisia yrtti- ja öljysekoituksia sisältävillä naamioilla sekä kasvo -ja vartaloöljyillä.

Tuotteita ei testata eläimillä ja yrtit kerätään paikallisten toimesta luonnosta sen tasapainoa järkyttämättä. Tuotteilla on BDIH-sertifiointi.

 
 
 

 KauneusUnelma | Valtakatu 60, 53100 Lappeenranta, p. 044 0770 170 | kauneusunelma@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon