top of page
kauneusunelma musta.png
KASVOHOIDOT

KASVOHOIDOT

Kasvohoito toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kasvohoidon alussa tehdään ihoanalyysi, jonka pohjalta valitaan käytettävät tuotteet ihollesi ja tehdään hoitosuunnitelma. Ihostasi tulee uudistunut: kirkas, puhdas ja pehmeä. Tunnelmallisessa hoitohuoneessa soi hiljaa taustalla rauhallinen musiikki. Lämmitetyllä hoitopedillä  nautit omasta hetkestäsi ja mielesi rauhoittuu. Anna kiireen haihtua ja keskity omaan hyvään oloosi.

 

ULTRAÄÄNI

Ultraääntä voidaan käyttää kasvohoidossa tehostavana lisänä. Se on hellävarainen mutta tehokas, irroittaen kuollutta ihosolukkoa ja syväpuhdistaen huokoset. Auttaa vaikuttavia aineita imeytymään ihoon sekä kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Ultraäänen värähtely ja lämpövaikutus kiihdyttää aineenvaihduntaa ja nopeuttaa solujen uudistumista. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei suositella raskaana oleville.

 

 

HÄÄ- JA KUVAUSMEIKKAUKSET

Kauniit, kestävät meikkaukset arkeen ja juhlaan tehdään ihoa hoitavalla Youngblood mineraalimeikeillä. Youngbloodilla on Allergia -ja astmayhdistyksen tunnus. Käytössä ja myynnissä myös BOHO Green meikit, luonnonmukainen meikkisarja, jolla on hyvä hinta-laatusuhde. Ammattitaitoiset häämeikkaukset vuosien kokemuksella. Meikki tehdään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan, jotta se sopisi täydellisesti kantajalleen.

 

Tule juhlapäivänäsi meikattavaksi – nautit juhlista kauniina tietäen, että meikki kestää ja näyttää hyvältä valokuvissakin. Kauneus Unelma tekee yhteistyötä Salon Leena Kolarin kanssa. Tulen tekemään meikkisi kampaamolle, jos aikataulusi on tiukka. Kotikäynnit myös mahdollisia, riippuen välimatkasta. Hintaan lisätään matkustuskulut ja kotikäyntilisä. Kysy lisää!

 

MEIKKIOPASTUKSET JA -KURSSIT

Kaipaatko uutta ilmettä tai vinkkejä meikkaukseen? Varaa aika meikkiopastukseen, jossa voit yhdessä ammattilaisen kanssa paneutua sinulle haastaviin meikkauksen osa-alueisiin. Opit korostamaan parhaita puoliasi sinulle sopivilla meikkisävyillä. Meikkiopastuksia järjestetään myös pienryhmille ja ne ovatkin suosittua ohjelmaa esimerkiksi yritysten TYKY-päiviin tai ystävysten illanviettoihin.

 

 

SOKEROINTI

Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

  • Sokeri on 100 % luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.

  • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa  2 mm:n pituista karvaa.

  • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

  • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.

  • Sokerointi on hygieenistä.

  • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

  • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.

  • Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

                                                       

                                                     B E A U T Y  G A R D E N

Beauty Garden on laadukasta, käsintehtyä luomukosmetiikkaa suurella sydämellä! Beauty Garden on ranskalainen 100 % luonnonmukainen luomubrändi, jossa yhdistyy korkea laatu, ekologisuus, tuoreus ja puhtaus. Beauty Gardenin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset ihonhoitotuotteet sekä käsintehdyt yrttihaudukkeet. Brändin ideologia on kiehtova: ihonhoitotuotteet ja yrttihaudukkeet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka viljellään omassa Auriacin puutarhassa. Tuotteet pakataan kauniisti ja ekologisesti, ilman ulkopakkauksia. Jokainen ainutlaatuinen Beauty Garden -tuote on vaihe vaiheelta tehty käsin - Hand Made With Love! Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia.

J I M M Y   B O Y D

Jimmy Boyd on vuonna 1979 perustettu espanjalainen luonnonmukainen tuoksusarja.  Jimmy Boydin tuoksufilosofia on "Oikea tuoksu löytää oikean ihmisen luo". 
Tuoksut valmistetaan luonnonmukaisesti kasvaneista raaka-aineista sekä villeistä kasveista eikä synteettisiä raaka-aineita käytetä. Tuotteissa ei myöskään käytetä liuottimia, säilöntäaineita eikä mitään eläinperäisiä ainesosia. Samasta sarjasta saatavilla myös vartalolle suihkugeeli, hoito-öljy ja kosteusemulsio.

meikit
sokerointi
tuotteet
bottom of page