kauneusunelma musta.png
 

KASVOHOIDOT

Kasvohoito toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kasvohoidon alussa tehdään ihoanalyysi, jonka pohjalta valitaan käytettävät tuotteet ihollesi ja tehdään hoitosuunnitelma. Hoidoissa käytetään luonnonkosmetiikkaa mm. ranskalaista Beauty Gardenia. Ihostasi tulee uudistunut: kirkas, puhdas ja pehmeä. Tunnelmallisessa hoitohuoneessa soi hiljaa taustalla rauhallinen musiikki. Lämmitetyllä hoitopedillä  nautit omasta hetkestäsi ja mielesi rauhoittuu. Anna kiireen haihtua ja keskity omaan hyvään oloosi.

 

ULTRAÄÄNI

Ultraääntä voidaan käyttää kasvohoidossa tehostavana lisänä. Se on hellävarainen mutta tehokas, irroittaen kuollutta ihosolukkoa ja syväpuhdistaen huokoset. Auttaa vaikuttavia aineita imeytymään ihoon sekä kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Ultraäänen värähtely ja lämpövaikutus kiihdyttää aineenvaihduntaa ja nopeuttaa solujen uudistumista. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei suositella raskaana oleville.

 

 

HÄÄ- JA KUVAUSMEIKKAUKSET

Kauniit, kestävät meikkaukset arkeen ja juhlaan tehdään ihoa hoitavalla Youngblood mineraalimeikeillä. Youngbloodilla on Allergia -ja astmayhdistyksen tunnus. Käytössä ja myynnissä myös BOHO Green meikit, luonnonmukainen meikkisarja, jolla on hyvä hinta-laatusuhde. Ammattitaitoiset häämeikkaukset vuosien kokemuksella. Meikki tehdään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan, jotta se sopisi täydellisesti kantajalleen.

 

Tule juhlapäivänäsi meikattavaksi – nautit juhlista kauniina tietäen, että meikki kestää ja näyttää hyvältä valokuvissakin. Kauneus Unelma tekee yhteistyötä Salon Leena Kolarin kanssa. Tulen tekemään meikkisi kampaamolle, jos aikataulusi on tiukka. Kotikäynnit myös mahdollisia, riippuen välimatkasta. Hintaan lisätään matkustuskulut ja kotikäyntilisä. Kysy lisää!

 

MEIKKIOPASTUKSET JA -KURSSIT

Kaipaatko uutta ilmettä tai vinkkejä meikkaukseen? Varaa aika meikkiopastukseen, jossa voit yhdessä ammattilaisen kanssa paneutua sinulle haastaviin meikkauksen osa-alueisiin. Opit korostamaan parhaita puoliasi sinulle sopivilla meikkisävyillä. Meikkiopastuksia järjestetään myös pienryhmille ja ne ovatkin suosittua ohjelmaa esimerkiksi polttareihin, yritysten TYKY-päiviin tai ystävysten illanviettoihin.

 

 

SOKEROINTI

Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

  • Sokeri on 100 % luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.

  • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa  2 mm:n pituista karvaa.

  • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

  • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.

  • Sokerointi on hygieenistä.

  • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

  • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.

  • Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

                                                       

                                                     B E A U T Y  G A R D E N

Beauty Garden on laadukasta, käsintehtyä luomukosmetiikkaa suurella sydämellä! Beauty Garden on ranskalainen 100 % luonnonmukainen luomubrändi, jossa yhdistyy korkea laatu, ekologisuus, tuoreus ja puhtaus. Beauty Gardenin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset ihonhoitotuotteet sekä käsintehdyt yrttihaudukkeet. Brändin ideologia on kiehtova: ihonhoitotuotteet ja yrttihaudukkeet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka viljellään omassa Auriacin puutarhassa. Tuotteet pakataan kauniisti ja ekologisesti, ilman ulkopakkauksia. Jokainen ainutlaatuinen Beauty Garden -tuote on vaihe vaiheelta tehty käsin - Hand Made With Love! Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia.

 

KHADI 

Khadi -tuotteet perustuvat Ayurvedan oppeihin hoitaen kehoa, mieltä ja sielua, tarkoituksena pitää keho kauniina yrteillä ja öljyillä. Khadi -tuotteet eivät sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia tai säilöntäaineita. Sarjasta löytyy tuotteita kasvojen ja vartalon ihonhoitoon. Päivittäinen hoitorituaali Khadi -tuotteilla auttaa hoitamaan, puhdistamaan ja uudistamaan kehoa ulkoisesti.  Ayurvedisia yrtti- ja öljysekoituksia sisältävillä naamioilla sekä hoito-öljyillä.

Tuotteita ei testata eläimillä ja yrtit kerätään paikallisten toimesta luonnosta sen tasapainoa järkyttämättä. Tuotteilla on BDIH-sertifiointi.

J I M M Y   B O Y D

Jimmy Boyd on vuonna 1979 perustettu espanjalainen luonnonmukainen tuoksusarja.  Jimmy Boydin tuoksufilosofia on "Oikea tuoksu löytää oikean ihmisen luo". 
Tuoksut valmistetaan luonnonmukaisesti kasvaneista raaka-aineista sekä villeistä kasveista eikä synteettisiä raaka-aineita käytetä. Tuotteissa ei myöskään käytetä liuottimia, säilöntäaineita eikä mitään eläinperäisiä ainesosia.

T H E   H O U S E  O F   I D U N

The House of IDUN on suomalainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia, aromaterapeuttisia tuoksusekoituksia eteerisistä öljyistä. Ekologiset arvot sekä Suomen puhdas luonto toimivat brändin inspiraationa. Tuotteet ovat 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettuja ja pakkausmateriaali on kierrätettävää.

Aromaterapeuttiset sekoitukset on tuotettu korkealaatuisista luonnon raaka-aineista, eivätkä ne sisällä kemikaaleja tai keinotekoisia ainesosia. Kaikki tuotteet ovat turvallisia ja ne on testattu sekä tarkistettu Euroopan unionin lakien mukaisesti. Suomessa on pitkät perinteet luonnon kasvien hyödyntämiseen, niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin. 

Elegantit ja kätevän kokoiset roll on -pullot on helppo sujauttaa käsilaukkuun tai takin taskuun, ja pitää mukana päivän menoissa. Olit sitten matkalla töihin, joogaan tai after workeille, öljyn sipaisu ranteisiin tai korvien taakse ei vie aikaasi kuin muutaman sekunnin, ja voit nauttia öljyjen aromaterapeuttisista hyödyistä keskellä kiireistäkin arkea.